Tutkimme ja tallennamme alueemme sukujen ja talojen vaiheita, kartutamme perinnetietoutta sekä toimimme yhdyssiteenä näistä asioista kiinnostuneiden henkilöiden kesken.

Toimimme järjestämällä kokouksia ja muita sukututkimusaiheisia tilaisuuksia ja seminaareja ja neuvontatilaisuuksia, luentoja ja tutustumisretkiä kiinnostaviin kohteisiin. Tulevaisuudessa voidaan harjoittaa myös julkaisutoimintaa. Teemme yhteistyötä alueemme kirjastojen ja muiden laitosten, kuten kansalaisopistojen kanssa.

Olemme kiinnostuneita kaikesta alueeseemme liittyvästä sukumateriaalista. Meillä on runsaasti kirjallisuutta ja paljon alueen mikrokortteja käytettävissä Kannuksen kirjastossa, johon tällä hetkellä
tutkimusaineistomme on sijoitettuna.

Toivomme, että kotisivumme kautta syntyy kiinnostusta ja vuorovaikutusta alueemme sukujen vaiheista ja historiasta kiinnostuneiden keskuudessa. Yhdistykselle voi sivuilta lähettää viestejä kolmella tavalla, lähettää kysymyksiä ja sukutietoja sekä sukututkimuslöytöjä vieraskirjaamme, yritämme vastata esille tuleviin aiheisiin, lähettämällä sähköpostia voi lisäksi antaa palautetta mistä tahansa yhdistyksen toimintaan ja tähän sivustoon liittyvistä asioista ja tulla mukaan yhdistyksen toimintaan liittymällä jäseneksi.